Onderhoud

Besparen op onderhoud is vaak niet zo’n goed idee, vandaar dat we ook wel zeggen: “onderhouden is overhouden”. Wacht niet tot de volgende APK met onderhoud aan uw auto! Om niet voor verassingen te komen te staan is regelmatig onderhoud aan uw auto noodzakelijk. Wacht daarom niet tot de volgende APK, maar breng ook tussen de keuringen door een bezoek- je aan ons BOVAG autobedrijf, garage van Gilst in Colijnsplaat! Uw autogarage op Noord-Beveland.

Een goed onderhouden auto is van groot belang. Niet alleen voor de veiligheid van u en andere weggebruikers, ook omdat u graag mobiel blijft en niet stil wilt komen te staan aan de kant van de weg. Het begint allemaal bij een betrouwbare en veilige auto een een autogarage die je kunt vertrouwen, zoals Garage van Gilst in Colijnsplaat, Noord-Beveland.

Bovendien gaat een goed onderhouden auto langer mee, wat op de lange termijn gunstig is voor uw portemonnee. Wacht dus niet te lang met onderhoud en breng je auto naar Garage van Gilst op Noord-Beveland. Een veelgehoord misverstand is dat wanneer een auto goedgekeurd is bij de APK, deze een jaar lang zonder onderhoud kan. De APK is een veiligheidskeuring, geen onderhoudsbeurt. Het is altijd een momentopname en daardoor heeft u geen garantie dat de auto probleemloos tot de volgende keuring rijdt. Gelukkig zijn er jaarlijks genoeg momenten waarop u uw auto grondig kunt laten nakijken. Tegelijk met de APK bijvoorbeeld, of bij het verwisselen van de winter- naar zomerbanden. Voor deze genoemde diensten kunt u uiteraard terecht bij Garage van Gilst in Colijnsplaat. Neem snel contact met ons op.

Het ene onderhoud is het andere niet. Autobedrijven die zijn aangesloten bij de BOVAG werken altijd volgens het onderhoudsboekje en de fabrieksspecificaties. Ook de fabrieksgarantie van nieuwe auto’s blijft gewoon behouden. U kunt uw auto, jong of oud, dus met een gerust hart in onderhoud geven bij Garage van Gilst in Colijnsplaat. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en onze monteurs bezitten ruime kennis en kunde. Garage van Gilst is uw vakgarage op Noord-Beveland, gevestigd in Colijnsplaat. We geven u standaard een garantie van drie maanden op reparatie- en onderhoudswerkzaamheden en op de materialen en onderdelen die hierbij gebruikt zijn. Zo handhaven we de kwaliteit die we willen bieden.

Onze topmerken