U kent dat wel. Op internet staan talloze auto’s, maar welke is nu de juiste? En u wilt eigenlijk niet zomaar een afspraak maken met een particuliere aanbieder, want je weet nooit wat je aantreft! Voor dat soort situaties bieden we onze aankoopservice. Kies voor de aankoopservice van Garage van Gilst uit Colijnsplaat en u kiest voor zekerheid. Garage van Gilst biedt de aankoopservice overigens ook voor nieuwe auto’s. Maar hoe werkt dat dan? U neemt contact op met Garage van Gilst en geeft uw wensen door. Aan de hand van deze wensen gaan wij op zoek naar een juiste match. We zorgen dat we binnen uw budget blijven en zoeken via allerlei wegen naar uw perfecte auto. Als we iets hebben gevonden nemen we contact met u op. We ondersteunen u tijdens het proces van onderhandelen en kopen van uw auto. Vervolgens maken we de auto tiptop in orde. Het enige wat overblijft is instappen en wegrijden!

 

Er zijn ontzettend veel auto’s verkrijgbaar. Garage van Gilst heeft erg veel ervaring op het gebied van auto’s, waardoor we als geen ander weten wat er te koop is. Helaas zijn er ook veel slechte auto’s te koop. Veel occasions worden aangeboden met verborgen gebreken en niet alle auto’s zijn wat het vooraf lijkt. Op het eerste gezicht lijkt er niets aan de hand met de auto, helaas bijkt dat vaak niet zo te zijn. De ervaren monteurs van Garage van Gilst zijn erg bedreven in het beoordelen van de kwaliteit van een occasion. Dit passen we graag voor u toe! Garage van Gilst is naast een betrouwbare autogarage dus ook een mooi adres voor uw occasions! Aan de hand van uw wensen gaan wij op zoek, net zo lang totdat we de juiste auto gevonden hebben. Dit alles doen we op basis van no-cure-no-pay. Vindt Garage van Gilst niet de occasion van uw dromen? Dan hoeft u ook niets te betalen.

GOEDKOOP

Wij weten wat een auto waard is. Hierdoor kunnen we vaak realistisch bieden in een onderhandelingsproces. Garage van Gilst koopt zo regelmatig auto’s dat we er voor u vaak de beste prijs uit kunnen halen. Ook daarom de aankoopservice van Garage van Gilst uit Colijnsplaat!

BETROUWBAAR

Een koopje of een kat in de zak? Je weet nooit wat je krijgt als je een tweedehands auto koopt. Door de aankoopservice van Garage van Gilst kies je voor betrouwbaarheid. Wij checken uw occasion uitvoerig, daardoor verkleinen we uw risico aanzienlijk!

ONBEZORGD

Je weet nooit wie je treft als je een afspraak maakt om een tweedehands auto te bezichtigen. Garage van Gilst koopt de occasion voor u, waardoor u onbezorgd bij ons kunt kopen. Geen contante afrekening aan de deur, geen onbetrouwbare personen en gewoon meer….gemak!

Een vraag over het aanbod van Garage van Gilst? Kom bij ons langs in Colijnsplaat of neem even contact met ons op!