HYDRAULIEKSLANGEN PERSEN

U kunt bij Garage van Gilst in Colijnsplaat terecht voor het hydraulisch persen van slangen. Garage van Gilst beschikt over een persinstallatie en een uitgebreide voorraad koppelingen, om aan uw wens te voldoen. In onze garage in Colijnsplaat persen we de slangen voor uw landbouwmachines. De ervaring leert dat een kapotte slang zich niet vooraf meldt, maar ineens springt. Vaak op een moment waarop u er niet op zit te wachten. Ook daarvoor kunt u gewoon terecht in onze garage op Noord-Beveland.

Co2 Laswerk

Ook voor CO2 laswerk (ook wel MIG/MAG laswerk genoemd) bent u bij Garage van Gilst aan het juiste adres. CO2 laswerk heeft veel voordelen en is er geschikt voor de toepassing bij landbouwmachines. Vandaar dat we dit expertise bij Garage van Gilst onder de knie hebben. CO2 laswerk op Noord-Beveland? Je kunt terecht bij Garage van Gilst in Colijnsplaat. Doordat we zelf het laswerk verzorgen kunnen we goed inspelen op uw wensen. Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Knippen & Zagen&Constructie

In onze eigen metaalafdeling hebben we diverse staalsoorten op voorraad voor licht constructiewerk en aanpassingen. Speciale opdrachten voor het aanpassen van landbouwmachine’s ? Ga naar Garage van Gilst in Colijnsplaat.

GPS OPBOUWEN

Steeds vaker worden landbouwmachines voorzien van GPS apparatuur. Garage van Gilst heeft al meerdere landbouwmachines voorzien van een werkende satelliet connectie door middel van een GPS ontvanger. Waarom? Kaarsrecht ploegen, minimale overlap met strooien/zaaien:Ideaal.

Opbouwen fronthef

Garage van Gilst kan uw landbouwmachine voorzien van een fronthef mechanisme, waardoor u bijvoorbeeld een maaier op uw tractor aan kunt sluiten. Bij Garage van Gilst in Colijnsplaat doen we dit voor verschillende merken en typen landbouwmachines.

Revisie van motoren

Ook de motoren van uw landbouwmachines moeten af en toe gereviseerd worden. Ook hierbij zegt Garage van Gilst: onderhouden is overhouden. U kunt bij ons terecht in onze garage in Colijnsplaat voor de revisie van motoren van uw landbouwmachines.

Onze topmerken